Yahşihan

Türkyılmaz’ın ‘İstiklal Yolu Projesi’ Bir Sene Olmadan Çöktü

Yahşihan'da Osman Türkyılmaz döneminde 3x3 duble yol olacak şekilde asfaltlanan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi'nde kayma ve çökmeler meydana geldi, yol trafiğe kapatıldı. 

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi, Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde yaşanan sorunlar hakkında önemli bir açıklama yaptı. Belediyenin açıklamasına göre, daha önce plansız ve hatalı uygulamalar sonucu eksik yapılan cadde üzerinde asfaltlanmış yolun kayma ve çökmelere neden olduğu belirtildi.

Yahşihan’da Osman Türkyılmaz döneminde 3×3 duble yol olacak şekilde asfaltlanan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’nde kayma ve çökmeler meydana geldi, yol trafiğe kapatıldı.  Türkyılmaz’ın ‘İstiklal Yolu Projesi’ diyerek övündüğü yolun, Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre plansız ve hatalı uygulamalar nedeniyle çöktüğü belirtildi.

YOL GÜVENLİK NEDENİYLE TRAFİĞE KAPATILDI
Yahşihan Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, ”Daha önce plansız ve hatalı uygulamalarla eksik yapılan Hoca Ahmet Yesevi Caddesi’ndeki asfaltlanmış yolda kayma ve çökmeler meydana gelmiş olması sebebiyle siz kıymetli vatandaşlarımızın güvenliği için bir süre trafiğe kapalı olacaktır. Yolun yapımı bitene kadar diğer şeridi tek yönlü kullanmanız önemle rica olunur” ifadelerine yer verildi.

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x