Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSiyasetYahşihan

Ülkemiz sıkıntılı süreçten geçiyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İl Koordinatörü Halil Özyolcu, AK Parti Yahşihan İlçe Başkanı Hüseyin Şenol ve yönetimini ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

BİRLİK VE BERABERLİK İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ
AK Parti Yahşihan İlçe Başkanlığını İl Koordinatörü Halil Özyolcu’nun yanı sıra Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur ve yönetimi ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yahşihan İlçe Başkanı Şenol, ülkemizin sıkıntılı bir süreçten geçtiğini söyleyerek, birlik ve beraberlik içinde hep beraber çalışacaklarını söyledi.

ÖNCE TÜRKİYE
İlçe Başkanı Şenol, AK Parti Yahşihan İl Teşkilatı olarak önemli çalışmalara imza atacaklarını söyleyerek, “Önümüzdeki yapılacak ilk seçimlerde teşkilat olarak gücümüzü göstereceğiz. Teşkilat olarak parolamızı ‘Önce Türkiye’ olarak belirledik. Bunun doğrultusunda çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

SÜRECİ TEŞKİLATLAR TAŞIYACAK
Türkiye’nin içerden ve dışarıdan yapılan algı operasyonları ile baskı altına alınmaya çalışıldığını ifade eden İl Koordinatörü Halil Özyolcu “Şu anda ülkemizin üzerinde oyun oynama çalışan dış güçlere karşı dik duran ve geri adım atmayan bir liderimiz ve Cumhurbaşkanımız var. Liderimizin bu dik duruşu karşısında bizlere düşen görev onun yürüdüğü bu yolda yanında yer almaktır”

ÜLKEMİZ ZOR DÖNEMLERDEN GEÇİYOR
“Ülkemizin zor dönemlerden geçtiği bu günlerde ana ve ara kademe teşkilatlarımıza büyük sorumluluklar düşmektedir. Teşkilatlarımız çalışmalarına aralıksız devam etmeli ve ak icraatları halkımıza iyi anlatmalıdır. Önümüzde görünen bir referandum süreci var. Bu referandum sürecini teşkilatlarımız taşıyacak. Bu yüzden teşkilatlarımızı önemli görevler beklemektedir” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x