Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Ülkemizi kimseye teslim etmeyeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Dernek Üyeleri ve Şehit Aileleri, görevine yeni atanan Vali Vekili Mükerrem Ünlüer’i makamında ziyaret ettiler.

 

ziyarette, Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve Dernek Üyeleri Şehit Aileleri, Vali Mükerrem Ünlüer’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundular. Vali Mükerrem Ünlüer, Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu ve Dernek Üyeleri Şehit Aileleri ile bir süre makamında sohbet ederek, yaptığı kısa konuşmada, “Millet olarak terörle mücadelede sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Ülkemiz çok güzel bir coğrafyaya sahip olduğu için bu topraklar üzerinde kirli oyunlar oynanıyor. Ancak millet olarak bu güzel ülkemizi kimseye teslim etmeyeceğiz”

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Devletimiz tüm şehit ailelerinin yanındadır. Sizler her türlü sıkıntınızda kapımızı çalabilirsiniz. Bu vesileyle vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum. Ayrıca gazilerimize de hayırlı ve uzun ömürler temenni ediyorum.” dedi.  Daha sonra, Vali Mükerrem Ünlüer,  Dernek Başkanı Mümtaz Torunlu’ya ve Dernek Üyeleri Şehit Ailelerine nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x