Manşet

Ülkü Ocakları, şehitler için yürüdü

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen 12 vatan evladı için yürüyüş düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yürüyüşte, Türk bayraklarıyla ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, Kuzey Irak’ta Pençe Kilit operasyonunda şehit düşen 12 vatan evladı için yürüyüş düzenledi. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği yürüyüşte, Türk bayraklarıyla ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganları atıldı

BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Kuzey Irak bölgesinde vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak amacıyla bölgede operasyonlar devam ediyor. Geçtiğimiz hafta, Kırıkkaleli Piyade Sözleşmeli Er Semih Yılmaz ile birlikte 12 vatan evladının şehit düşmesi yüreklere kor gibi düştü. Türkiye genelinde en çok şehit veren iller arasında yer alan Kırıkkale’de Ülkü Ocakları İl Başkanlığı, terörü ve destekçilerini lanetlemek amacıyla Yahşihan ilçesine bağlı Yenişehir bölgesinde yürüyüş gerçekleştirdi.

HER YER KIRMIZI BEYAZA BÜRÜNDÜ

Devlet Bahçeli Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen yürüyüşte Ülkü Ocakları gençleri ve diğer üniversite gençleri, vatan uğruna birlik ve beraberlik mesajı verdiler. Teröre karşı sloganların atıldığı yürüyüşte, her yer adeta kırmızı beyaza büründü. Ellerine Türk bayrakları alan gençler, ‘Şehitler ölmez, vatan bölünmez’ şeklinde düşmana korku, dosta güven verdiler. Ülkü Ocakları gençleri yaptıkları bu yürüyüş ile birlikte şehitlerimizi bir kez daha yad ettiler.

HEPİMİZ BU TOPRAK ÜZERİNDE YAŞIYORUZ

Yürüyüş etkinliğine Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Ülkü Ocakları İl Başkanı Oğuzhan Akpınar, Ülkü Ocakları Üniversiteden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ümit Küçük, Ülkü Ocakları yönetimi, üniversiteli gençler ve çok sayıda davetli katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda, 1 hafta önce şehit düşen bütün Mehmetçiklerin isimleri okundu. Yürüyüşte konuşan Akpınar, “Tarihte en büyük çarpışmaların, boğaz boğaza vuruşmaların, yurt ve şeref uğruna ölüme atılmaların, istiklal ve hürriyet için arkasını düşünmeyenlerin bize bıraktığı mukaddes vatan toprağının üzerinde yaşıyoruz” dedi.

BU AZİZ VATANI KANIMIZLA SULADIK

Akpınar, “Bu topraklar bizlerden ne istediyse bugüne kadar eksiksiz vermeye çalıştık. Tarihin her dönemi Türk Milleti olarak, en azılı düşmanlarla, en vahşi karanlık odaklarla mücadele ettik. Bizlere yüklenen misyondan yola çıkarak mazluma Yunus, zalime Yavuz olmayı görev addettik. Malazgirt’ten Milli Mücadeleye kadar bu aziz vatanı kanımızla suladık, sulamaya da devam edeceğiz. Milliyetçi – Ülkücü Hareket olarak geçtiğimiz günlerde yaşanan elim terör olayları için bugün, teröre karşı birlik yürüyüşümüzü organize ettik. Gerekirse 85 milyonu, bütün Türkiye’yi, bu azılı teröristlere karşı yürüteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” şeklinde konuştu.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x