Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

Ülkü Ocaklarında Akpınar Dönemi

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde başkanlık görevini yürüten Cemal Piliç görevini Oğuzhan Akpınar´a devretti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Ülkü Ocakları İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreninde başkanlık görevini yürüten Cemal Piliç görevini Oğuzhan Akpınar´a devretti.

ÜÇ HİLALİN YOLCULARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Ülkü Ocakları İl Başkanlığı görevini yürüten Cemal Piliç´in yerine Oğuzhan Akpınar getirildi. Ülkü Ocakları Genel Merkezinde Genel Başkan Ahmet Yiğit Yıldırım tarafından göreve atanan Oğuzhan Akpınar, “Kırıkkale Ülkü Ocakları olarak, Türk milletinin 57. alayı olan Ülkü Ocakları´nın bizlere aşıladığı kadim değerlerimizi, her türlü koşulda savunmaya ve yaşatmaya devam edeceğiz. Bu uğurda, her anlamda bedel ödemiş bir hareketin mensubu olarak, yaptığımız ve yapacağımız tüm çalışmaları ilk günkü heyecan, ruh ve inanç ile yerine getirdiğimizi belirtmek istiyorum. İnşallah, bundan sonraki süreçte de başta Kırıkkale olmak üzere, tüm Anadolu sathında üç hilalin, yani bizi biz yapan o bayraklaşmış anlayışın savunucuları ve yolcuları olmaya devam edeceğiz”

 SON NEFESİMİZİ VERİNCEYE KADAR ÇALIŞACAĞIZ

“Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş Beyefendi´nin başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız. Nidâsındaki inanç ve şuuru, her daim damarlarımızda ve yüreklerimizde muhafaza etmekteyiz. Bu anlayışla adım atıyor, geçmiş dönemde görev alan başkanlarımızın ve teşkilat mensubu ülküdaşlarımızın bıraktığı yerden bayrak yürüyüşüne devam ediyoruz. Kırıkkale´miz her daim milliyetçi ülkücü hareketin sarsılmaz kalelerinden biri olduğunu her şart altında ispat etmiştir. Şehrimizin gençleri başta olmak üzere; esnafımızdan çiftçimize, öğretmenimizden memurumuza kadar her yüreğe dokunmayı kendimize görev addediyoruz”.

 AHLAKİ TAVIR İÇERİSİNDE OLACAĞIZ

“Bu noktada, hayatın her alanında milli ve manevi değerleri, ülkücü ahlakı ve aksiyon tavrını benimsemiş nesillerin yetişmesi uğruna her türlü fedakarlığı yapmaktan geri durmayacağız. Her genç bir bayrak misali, gittiğimiz her yerde al sancağın heybetini, şerefini, onurunu ve vakarını muhafaza eden bir ahlaki tavır içerisinde olacağız.  Bu görevi bizlere layık gören genel başkanımız sayın Ahmet Yiğit Yıldırım başta olmak üzere, hareketimizin ilk günlerinden bu yana bu davada emeği geçen tüm büyüklerimizin aziz hatıralarını ve bizlere bıraktıkları bu mukaddes mirası layıkıyla yaşatacağımıza söz veriyorum. İnşallah bu görevin hem ilimiz hem de tüm ülkemiz adına hayırlara vesile olmasını diliyorum. Yüce Türk milletinin asırlara uzanan yolculuğunda bir saka misali, gönüllere iman ve ahlak suyunu taşıyabilirsek ne mutlu bizlere. Yüce Allah yar ve yardımcımız olsun diyor, sizlerin de hayır dualarını talep ediyorum” dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x