Siyaset

Ulusoy, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Kırıkkale'nin Karşıyaka ve Bahçelievler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, vatandaşları dinleyerek hasbihal etti.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’nin Karşıyaka ve Bahçelievler mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Harun Ulusoy, vatandaşları dinleyerek hasbihal etti.

KIRIKKALE İÇİN GELİYORUZ
Adaylığının hemen ardından Ulusoy,  hem seçim ofisi açarak vatandaşlarla birebir görüşmeler yapıyor hem de ev toplantıları gerçekleştirerek vatandaşların beklenti, talep ve önerilerini dinliyor. Bu kapsamda çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Ulusoy,  Karşıyaka ve Bahçelievler’de kurulan pazar alanlarında tezgah açan esnaf ve vatandaşlarla belediye başkanı olması halinde yapacağı çalışmaları anlattı.Esnaf ve vatandaşı dinleyen Ulusoy, ‘Birliğin gücüyle Kırıkkale için geliyoruz esnaflarımıza bereketli ve bol kazançlar; hemşehrilerimize hayırlı alışverişler diliyorum’ dedi.


Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x