Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Çelebi

Uluyol ve Gürses ailelerinin mutlu günü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Uluyol ve Gürses ailelerinin mutlu günü
Çelebi Belediye Başkanı Süleyman Uluyol’un kızı, Eda ile İbrahim Gürses’in oğlu Musa, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Genç çiftin nikâhı kıyıldıktan sonra düğünde renkli görüntüler de yaşandı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER YAŞANDI
Çelebi Belediye Başkanı Süleyman-Hasibe Uluyol çiftinin kızı, Eda ile İbrahim-Şerife Gürses çiftinin oğlu Musa, düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdiler. Renkli görüntülerin yaşandığı merasimde, genç çift ve onları yalnız bırakmayanlar düğünde gönüllerince eğlendiler.

NİKÂHI MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KIYDI
Düğün törenine AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can ve Mehmet Demir, eski Milletvekili oğuz Kağan Köksal, AK Parti İl Başkanı Nuh Dağdelen, Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, Keskin Belediye Başkanı Dede Yıldırım, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluş temsilcileri, bürokratlar ve çok sayıda davetli katıldı. Genç çiftlerin nikâhının kıyılmasının ardından, evliliklerinin uzun sürmesi temennisinde bulunuldu.

YÖRESEL MÜZİK ZİYAFETİ
Sevenleri ve dostları bu mutlu günlerinde Uluyol ve Gürses ailelerini yalnız bırakmadı. Sanatçıların birbirinden güzel yöresel müzikler seslendirerek davetliler doyasıya eğlendi. Gelin Eda ve Damat Musa, oyun pistini boş bırakmayan yakınlarıyla oyunlar oynayarak bu mutlu günü unutulmaz kıldı.

AİLELER FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMADI
Çocukları için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayan Baba Süleylman Uluyol, mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkür etti. Her iki aile de, “Genç çiftlerimiz, yavrularımız inşallah hep böyle mutlu olurlar. Onların mutlu olmaları bizim en büyük duamız. İnşallah vatana, millete hayırlı evlatlar yetiştirirler” ifadesinde bulundular. Bizlerde Kent gazetesi ailesi olarak Eda-Musa çiftine ömür boyu mutluluklar dileriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x