Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yahşihan

Umut Kazan: “Halkımıza umut olmaya geliyoruz”

CHP Yahşihan Belediye Başkan Adayı Av. Umut Kazan, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan’a umut olmaya geldiklerini dile getiren Kazan, “Halkımızın takdirleriyle bize emanet edilecek koltuğa en iyi şekilde sahip çıkacağız. Şeffaf bir belediyecilik anlayışıyla hizmet edeceğiz” dedi.

GÖNÜLLERİ KAZANIYORUZ

Mesleğinde kariyer basamaklarını başarıyla çıkan ve 31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den Yahşihan Belediye Başkan Adayı olan Av. Umut Kazan, 7’den 70’e herkesin sevgisini kazanmaya devam ediyor. Sahada seçim çalışmasını aktif şekilde sürdüren Kazan, birlik ve beraberlik içerisinde Yahşihan’a en güzel hizmetleri kazandıracaklarını vurguluyor. Seçim bürosunda ve sahada vatandaşlarla buluşan Kazan, “İnşallah göreve geldiğimizde Yahşihan’ın daha ileriye gitmesi noktasında üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz” dedi.

umut-kazan-halkimiza-umut-olmaya-geliyoruz4.jpgHALKIMIZA GÜVENİYORUZ

Seçime çok kısa bir süre kaldığını vurgulayan Kazan, yapıcı ve yol gösterici bir politika izlediklerini dile getirdi. Süreci iyi değerlendirdiklerini ifade eden Kazan, “Yahşihan’ın her alanda yaşadığı sorunları çözmeye geliyoruz. Her bölgemizin çeşitli ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçları karşılamak adına Yahşihan’ı bizler 5 bölgeye ayırdık. Her bölgemiz için farklı projelerimiz ve çalışmalarımız var. Umut doluyuz, halkımıza güveniyoruz ve inanıyoruz. Bizim projelerimiz Yahşihan’a büyük değer katacaktır” ifadesinde bulundu.

Umut Kazan: “Halkımıza umut olmaya geliyoruz” - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Umut Kazan: “Halkımıza umut olmaya geliyoruz” – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

SORUNLAR ÇÖZÜM BULACAK

Özellikle temel sorunları çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Kazan, “Biz kavgayı değil barışı hakim kılmak için geliyoruz. Doğduğumuz, büyüdüğümüz, okuduğumuz ve halen yaşadığımız Yahşihan’ımıza hizmet etme günü artık gelmiştir. Bu şehrimize de hak ettiği gibi dürüst, liyakatli, görevini en iyi şekilde yerine getirecek yöneticiler gerekir. Şehrin sorunlarını biliyoruz. Bölgenin alt yapısıyla ilgili sorunların tam olarak çözülemediğini biliyoruz. İnşallah bizler bu sorunları çözmeye geliyoruz” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x