Gündem

Umut Projesi Değerlendirildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında, ilgili kurumların katılımı ile madde bağımlılığı ile mücadele de önleyici ve koruyucu hizmetler kapsamında Kırıkkale Valiliği himayelerinde yürütülen Umut Projesi hakkında “Umut Projesi Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Kırıkkale Valiliği himayelerinde madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında başlatılan Umut Projesi emin adımlarla yoluna devam ediyor. Vali Bülent Tekbıyıkoğlu başkanlığında, ilgili kurumların katılımı ile madde bağımlılığı ile mücadele de önleyici ve koruyucu hizmetler kapsamında Kırıkkale Valiliği himayelerinde yürütülen Umut Projesi hakkında “Umut Projesi Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi. Toplantıda, proje kapsamında ilgili kurumlarımızca yürütülen son çalışmalar ve bugüne kadar yapılan bütün çalışmalar değerlendirildi. Karşılıklı görüş alışverişinin ardından toplantı sona erdirildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu