Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Üreten De, Satan Da, Çalışan Da, Tüketen De Mutlu Değil

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkkale Milletvekili Av. Ahmet Önal, “Üreten de, satan da, çalışan da, tüketen de şu yaşadığımız tablodan mutlu değil!” dedi.

HABER: TAHİR ERDEM

CHP Kırıkkale Milletvekili, 28. Dönem Milletvekili Adayı Av. Ahmet Önal, seçim çalışmaları kapsamında bugün S.S Kırıkkale Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ve Çalılıöz Mahallesinde bulunan vatandaşları ziyaret etti.

İlk olarak S.S Kırıkkale Kamyoncular ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifini ziyaret eden Önal burada kamyoncu esnafının sorunlarını dinledi. Önal burada “Üreten de, satan da, çalışan da, tüketen de şu yaşadığımız tablodan mutlu değil!” dedi.

Önal daha sonra Çalılıöz Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Burada Cumhurbaşkanı adayları Kemal Kılıçdaroğlu’na ve CHP’ye oy isteyen Önal, “Ayrışmayacağız, inadına kucaklaşacağız. Kavga etmeyeceğiz, inadına barışacağız. Bu ülkeye huzuru mutlaka ama mutlaka getireceğiz!” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu