GündemManşet

Uzelli’den Ramazan yardımı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, geleneksel hale getirdiği Ramazan erzağı yardımında yine Kırıkkaleli ihtiyaç sahibi hemşerilerini unutmadı. Merkez ve mahallelerde 4 bin 500 paket erzak dağıttırdı. Zaman zaman izdihamın yaşandığı dağıtım üç gün sürdü.

 

4 BİN 500 PAKET ERZAK

Kırıkkale’nin tanınmış iş adamlarından Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli, Kırıkkaleli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere 4 bin 500 adet erzak hazırlatarak dağıttırdı. Dağıtılan paketlerin bin 200 adeti ise Keskin’de dağıtıldı. Mahalle muhtarlarının tespit etmiş olduğu ihtiyaç sahibi ailelere, yardım paketleri mahalle dağıtımı yapıldı. 11 Ayın Sultanı Ramazan Ayı ile birlikte geleneksel hale gelen erzak yardımını yaptıklarını ifade eden Uzelli, “Ramazan Ayı’nda yardıma muhtaç ailelerimizi sevindiriyoruz. Yardıma muhtaç ailelerin Ramazan Ayı’nda sevinmesi için tüm çaba ve gayretlerimizi göstererek çalışıyoruz. Doğduğumuz topraklar olan Kırıkkale’yi asla unutmayız” dedi.

 

BİR KAÇ YILDIR GELENEK HALİNDE

Ramazan Ayı’nın sevgi ve paylaşmak ayı olduğunu ifade eden Uzelli, “Bizlerde bu ayın manevi hazzının en iyi şekilde yaşatılması amacıyla geleneksel hale getirdiğimiz ve ‘Bereket Paketi’ adını verdiğimiz yardım kolilerini ailelerimize ulaştırdık. Göndermiş olduğumuz bu yardım, bir nebzede olsa ailelerimizin tenceresinin kaynamasına vesile olacaktır” ifadesinde bulundu. Yardım paketlerini alan ailelerde, kendilerini bu mübarek ayda unutmayan Uzelli’ye teşekkür etiler. Aileler, yardımların geleneksel hale geldiğini ve her yıl yapıldığını bu davranışın Kırıkkaleli bütün işadamlarına örnek teşkil etmesi temennisinde bulundular.  Hüseyin Kahya Mahallesi’nde bulunan yardım dağıtma merkezinde, yetkililer tarafından paketlerin dağıtımı yapıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x