Gündem

Vali Makas’a misafirlerini makamda kabul etti

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas misafirlerini makamda kabul etti. Misafirleri ile bir süre görüşen Vali Makas, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Vali Mehmet Makas’ı makamında Emniyet Genel Müdürlüğü Başmüfettişi Ahmet Hakan Arıkan ve heyeti ile Kırıkkale İl Emniyet Müdürü Mustafa Emre Başbuğ, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Levent Kepçeli, Çorum eski İl Emniyet Müdürü Necmettin Emre, Erzincan Fırıncılar Odası Başkanı Alaaddin Macit ve esnaf Ferit Polat, İlimiz esnaflarından Doğancan Gündüz, İş insanı Ahmet Bıyıkoğlu ve beraberindeki iş insanı, İş insanı Ercan Malkoç, Adalet ve Kalkınma Partisi Kırıkkale İl Başkanı Engin Pehlivanlı, Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Harun Oğuz, İş insanı Hamdo Aldulkarim ve beraberindekiler ziyaret ettiler. Misafirleri ile bir süre görüşen Vali Makas, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu