Spor

Vali Makas’tan Kırıkkalegücü’ne Destek Sözü

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni yönetimin çabaları sayesinde Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’ne maddi ve manevi destekler çığ gibi büyümeye devam ediyor.

HABER: YELİZ ERDEM

Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’ne en büyük destek Kırıkkale Valiliği’ne yeni atanan Mehmet Makas tarafından geldi. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal ve yönetimi geçtiğimiz günlerde Kırıkkale Valisi Mehmet Makas’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen görüşmenin ardından Vali Makas, Kırıkkale ve Kırıkkalegücü Futbol Kulübüne her türlüğü desteği vermek için söz verdi. Cumhuriyet şehri Kırıkkale’nin insanlarını yakından tanımaya başladığını açıklayan Vali Makas, “Tutumları ve davranışları ile mert insanlardan oluşuyor. Kırıkkale’nin daha da büyümesi için elimden geleni yapacağım” dedi.

Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal, Vali Mehmet Makas’ı tanımaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Futbol aşığı olan Valimize bize vereceği destekten dolayı son derce mutlu oldum. Valimiz Kırıkkale’yi kısa sürede tanıdı. Güzel işlere imza atacağına inanıyorum”

Kırıkkale Gücü Futbol Spor Kulübü’ne destekler aralıksız devam ediyor. Son olarak Kırıkkale’nin önde gelen işletmelerinden Murat Baykal, Çevre Dönüşüm İşletme Sahibi Ali Sami Kalkan kulübe forma desteği verdi. Kırıkkale ve spor için işadamı ve esnafın elini taşın altına koyması gerektiğini söyleyen Ali Sami Kalkan, “Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’ne destek vermek benim için bir onurdur. Spor bir şehrin tanıtımı ve büyümesi için büyük bir etkendir. Sporla gençlerimiz daha özgüvenli olur.” diye konuştu. Kırıkkalegücü Futbol Kulübü Başkanı Şeref Akbal ise destek veren herkese teşekkür etti.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu