Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkale

Valilik Ve Meteoroloji’den Uyarılar Geldi! Kar Fırtına Geliyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Valiliği ve Meteoroloji Genel Müdürlüğü 25-26 Kasım tarihlerinde etkili olacak fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı. Valilik tarafından yapılan açıklamada “Çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riski ve ulaşımda aksamalar gibi oluşması muhtemel risklere karşı vatandaşlarımızın tedbirli ve dikkatli olunması önemle rica olunur” denildi.

HABER: YAKUP ÖZCAN

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Kırıkkale’yi sarı kodlu alarm verildi. 25-26 Kasım tarihlerinde etkili olacak fırtınaya karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda vatandaşları uyardı. Yapılan son değerlendirmelere göre, sabah saatlerinden itibaren Kırıkkale genelinde kuvvetli ve yer yer fırtına bekleniyor. 25-26 Kasım tarihlerinde etkisini artırarak kuvvetli fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor. Uzmanlar vatandaşları yaşanabilecek felaketlere karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı. Genel olarak güney yönlerinden Karadeniz kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatıdan esmesi beklenen kuvvetli rüzgar ve fırtınanın akşam saatlerine doğru etkisini kaybetmesi bekleniyor. Uzmanlar, muhtemel çatı uçması, ağaç ve direk devrilmesi, soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenme riskine karşı vatandaşların tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

İşte 5 günlük hava tahmin raporu;

Otomatik taslak - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Otomatik taslak – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu