Siyaset

Vatan Si̇zlere Mi̇nnettar

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ramazan Bayramı münasebetiyle MHP teşkilatı, şehitliği ziyaret etti. Duygusal anların yaşandığı ziyarette vatan için can veren bütün şehitler için dualar edildi. Şehitlerin kabirlerine karanfil bırakıldı.

HABER: TAHİR ERDEM

MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, eşi Serpil Öztürk, İl Başkanı Av. Murat Abalı, milletvekili adayı Menderes Eray, merkez ilçe başkanı Faruk Akbulut ve parti yönetimi, Ramazan Bayramı nedeniyle şehitliği ziyaret ettiler. Her şehidin kabri başında dualar eden Öztürk ve MHP teşkilatı, kabirlerine ise karanfil bıraktı. Daha sonra Türkiye Harp Malulü Şehit, Gazi, Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Rifat Öcal ve dernek yönetimini ziyaret ettiler. Ziyaret anısına Öztürk, şehit aileleri ve gazilere saat hediye etti. Gaziler ve şehit aileleriyle yakından ilgilenen Öztürk, MHP olarak geçmişte olduğu gibi her zaman yanlarında olduklarını vurguladı.

KIRIKKALE ŞEHİTLER DİYARIDIR

Daha sonra Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve dernek yönetimini ziyaret etti. Şehit ailelerin bayramını kutlayan Öztürk ve beraberindeki heyet, vatanın bölünmez bütünlüğü için can veren şehitler için dualar etti. Kırıkkale’nin şehitler diyarı olduğunu vurgulayan Öztürk, “Geçmişte olduğu gibi her zaman Kırıkkale’nin evladı vatan için en ön safta yer almıştır. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Bizler her zaman sizlerin yanınızdayız. Vatan sizlere minnettar” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x