Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Vefa, dost ikliminde yetişen güllerdendir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de önceki dönem hizmet veren İlçe Başkanları AK Parti Genel Merkezinde düzenlenen İlçe Başkanları Buluşması’nda bir araya geldiler.

HABER: YELİZ ERDEM

AK Parti Teşkilat Başkanlığı bünyesinde AK Parti Genel Merkezi Fuaye Salonunda gerçekleştirilen İlçe Başkanları Buluşması’na

Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, İl Başkan Yardımcısı Cehti Pehlivanlı ve Belediye Başkan Aday adayı olmak için istifa eden eski Keskin İlçe Başkanı Ekmel Cönger, eski Balışeyh İlçe Başkanı Yusuf Akkurt ve eski Yahşihan İlçe Başkanı Mustafa Alan katılım sağladı.

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, “Vefa, dost ikliminde yetişen güllerdendir.

Genel Başkan Yardımcımız Teşkilat Başkanımız Erkan Kandemir’in başkanlığında Genel Başkanvekilimiz Sn. Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla görevi devreden İlçe Başkanları Buluşmamızı gerçekleştirdik.

Buluşmamızın hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, yol arkadaşlarımı bugüne kadarki yoğun ve özverili çalışmaları dolayısıyla tebrik ediyorum. Her birinizle gurur duyuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu