Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

Vergiler Belimizi Büküyor

CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yardımcı Ümit Duman, kamyoncu vatandaşlarla bir araya geldi. Kamyoncularında dertlerini sıkıntılarını dinledi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

HEP BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ
CHP Kırıkkale Merkez İlçe Başkanı Yardımcı Ümit Duman yaptığı açıklamasında “Kamyoncu arkadaş aynen şunu söylüyor; Vergiler belimizi büküyor, 2 lira kazanıyorsak bunun yarısını vergiye ödüyorum diyor ama zengin denizdeki yatına mazotu ucuz alıyor diyor bu adalet mi hak mı diyor. Zaten piyasada iş bulmak zor bide vergilerle uğraşıyoruz diyor. Kamyondan depoya malzeme indiren hamalların sorunu ise eve ekmek götürmek ama bir gün iş varsa 3 gün iş yok diyorlar. Piyasada ekonomi çarkı dönseydi herkes işinde gücünde mutlu olurdu ama çark dönmüyor. CHP iktidarında bu çark dönecek hep birlikte başaracağız. Bu güzel ülkemizi kuran parti CHP bu güzel ülkemizi kurtaracak olan parti yine CHP olacak. Seçimlerde sandıkta kamyoncusu, hamalı gereken cevabı verecek.”dedi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x