Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

Voleybola Güzel Sanatlar damgası

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Voleybol İl Temsilciliğinin 2014 faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası Genç Kız ve Erkekler Voleybol Turnuvası Yenimahalle B. Çelik Spor Salonunda yapıldı.

KIZLARDA GÜZEL SANATLAR

5 takımın mücadele ettiği  Tek devreli lig usulü oynanan müsabakalar sonunda Genç Kızlar kategorisinin son maçında  Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi S.K ile Ö. Kızılırmak Lisesi S.K karşılaştı. Kazananın şampiyon olacağı maçta  Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi S.K muhteşem bir performans sergileyerek rakibini setlerde 3-0 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu. İkinci İl Müdürlüğümüz Antrenörü Fatma Şahin’in çalıştırdığı Kırıkkale GSİM Spor Kulübü oldu. Üçüncü sırayı Ö. Kızılırmak Lisesi S.K. aldı.

ERKEKLERDE GÜZEL SANATLAR

5 katımın mücadele ettiği Genç Erkekler kategorisinde de müsabakalar tek devreli lig usulü oynandı. Müsabakalar sonunda Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi S.K. şampiyon olurken, ikinci İl Müdürlüğümüz Antrenörü Gönül Şahin’in çalıştırdığı Kırıkkale GSİM Spor Kulübü oldu. Üçüncü sırayı Polis MYO Spor Kulübü aldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Ödül töreninde konuşma yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Vural; Müsabakaların düzenlenmesinde emeği geçen başta Voleybol İl Temsilciliği’ni, hakemleri, antrenörleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü personeli ile müsabakalara katılan sporcuları tebrik etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren takımları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

 

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu