Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSpor

VuralhanGrup Keskinspor’a sahip çıktı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale’de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından Vuralhan Grup 1. Amatör Küme’demücadele eden Keskinspor’a nakit ve malzeme yardımında bulundu. Vuralhan Grup Başkanı Denizhan Vural bir bakıma Kırıkkale’nin geleceğine sahip çıktıklarını belirterek “Keşke herkes geleceğin teminatı gençlere sahip çıkabilse.” diye konuştu,

 ORTAK HAREKET ETME DUYGUSUNU AŞILADIK
Keskinspor Kulüp Başkanı Hasan Savaş, Keskinspor Antrenör Harun Bozbağ sezon başından bu yana desteğini esirgemeyen ve kulübe sponsor olan Vuralhan Grup yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’ı iş yerinde ziyaret ederek, desteklerinden dolayı teşekkür ettiler. Kulüp Başkanı Hasan Savaş, Denizhan Vural’a teşekkür ederek, “Deniz Bey’in desteği sayesinde gençlerimizi kahve köşelerinden, internet ortamından uzaklaştırdık. Kulüp bünyesine kattık. Yaklaşık 150 sporcumuz bulunuyor. Spor yapmanın iyi yönlerini, arkadaşlık duygusunu, ortak hareket etme duygusunu kendilerine tanıttık. Amacımız gençlerimize sahip çıkmak. Biz sadece 1. Amatör Kümede yer alan bir takım değil ilçenin geleceği olan gençleri geleceğe hazırlıyoruz. Bu konuda da Deniz Bey bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

 MEMLEKETİMİZİN TAKIMI SAHİPSİZDİR
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural, amaçlarının Keskinli gençleri geleceğe hazırlamak olduğunu ve bir Keskinli olarak üzerine düşen görevi yerine getirdiğini ifade etti. Vural, “Bizim için manevi değeri büyük. Keskinspor’un başarısı memleketimiz adına büyük önem teşkil ediyor. Bu noktada biz gereken desteği verdik. Onur duyduk. Keskinspor’un geçtiğimiz yıllarda yakaladığı büyük bir başarı var. Bu başarını tekrar yaşanmasını istiyoruz. Memleketimizin takımı sahipsizdir.En kısa sürede herkesin taşın altına eline koyması gerekiyor.Destek verildiği takdirde gençler başarıyı elde edeceklerdir.Her zaman desteğimiz sürecek.Başarı olması için ne gerekiyorsa yapacağız. Tüm Keskinlilerden de aynı duyarlılığı bekliyoruz. Biz bir bakıma ilimizin geleceğine sahip çıkıyoruz. Keşke herkes geleceğin teminatı gençlere sahip çıkabilse.” Diye konuştu.

 FORMA HEDİYE EDİLDİ
Konuşmaların ardından Keskinspor Kulüp Başkanı Hasan Savaş veKeskinspor Antrenör Harun Bozbağ tarafından Vuralhan Grup Yönetim Kurulu Başkanı Denizhan Vural’a forma hediye edildi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu