Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

Akdoğan’a esnaftan büyük teveccüh

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Akdoğan’a esnaftan büyük teveccüh  (3)MHP MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI AKDOĞAN CUMARTESİ PAZARINI ZİYARET ETTİ
Bir dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevi yapan MHP Milletvekili Aday Adayı Cemalettin Akdoğan, Cumartesi Pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. Samimi sohbette geçen ziyarette vatandaş ve pazarcı esnafı Akdoğan’ı adeta bağrına bastı.
 
TEK TEK SOHBET ETTİ
Bir dönem Kırıkkale Belediye Başkanlığı görevi yürüten ve başarılı geçmişiyle dikkat çeken Cemalettin Akdoğan, bu kez de MHP Milletvekili Aday Adayı olarak Kırıkkalelilerin yanında. Aday Adaylığı çalışmalarına ara vermeden devam eden Akdoğan’ı hem vatandaş hemde pazarcı esnafı bağrına basarak, Akdoğan’ın Kırıkkale’ye hizmet yapacağına inandıklarını ve sonuna kadar destek vereceklerini söylediler. Ziyaretinde pazarcı esnafı ve vatandaşlarla birer birer sohbet eden Akdoğan herkesin hatırını sorarak sohbet etti. Pazarcı esnafının sorunlarını dinleyen Akdoğan ise her zaman yapılacak birşeyler olduğunu ve bu sorunları düzeltmek için aday adayı olduğunu vurguladı.
Akdoğan’a esnaftan büyük teveccüh  (6)
HİZMET İLE KARŞILIK VERİLMELİ
Pazarcı esnafının ve vatandaşların yoğun ilgisine karşılık veren Akdoğan, belediye başkanlığı döneminde ve diğer görevlerinde halkın yanında olmanın meyvelerini vatandaş cana yakınlık ile gösterdi. MHP Milletvekili Aday Adayı olduğunu söyleyen Akdoğan, vatandaşların ve pazarcı esnafının tam desteğini alırken, pazarcı esnafı yedikleri ekmekleri Akdoğan ile paylaştı. Yoğun ilgiye karşılık açıklama yapan Akdoğan, vatandaşların bu ilgisine sadece hizmet yaparak karşılık verileceğini söyledi.
Akdoğan’a esnaftan büyük teveccüh  (4)

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.

Bir Yorum

  1. Cemalettin AKDOĞAN’ın adaylığı üzerinde Kırıkkale halkı artık nerdeyse ittifak etmiş durumda. Bu seçimde milletin dediği olacak, kazanan Kırıkkale ve Türk halkı olacak inşallah…

Başa dön tuşu