Gündem

Whatsapp Aero’nun Dikkat Çeken Özellikler

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Whatsapp Aero ile klasik Whatsapp uygulaması ile sahip olamadığınız birçok ek özelliğe sahip olabilirsiniz. Uygulamada kısıtlı herhangi bir durum bulunmaz. Özelleştirilmiş seçenekler ile uygulamayı kullanabilir ve keyifle sohbet edebilirsiniz.

Whatsapp Aero, Whatsapp için geliştirilmiş 3. Parti uygulamalar arasında yer alır. Diğer uygulamalar bildiğiniz üzere Whatsapp Business ve Whatsapp Plus şeklindedir. Bütün bu uygulamalar Whatsapp APK ile mobil cihazların yanı sıra bilgisayarlara da indirilebilir. Whatsapp Aero da bu uygulamalar gibi kullanışlı özellikleri ile kullanıcılar tarafından indirilir.

Whatsapp Aero Nasıl İndirilir?

Whatsapp Aero uygulamasına sahi olmak için öncelikle klasik bir Whatsapp hesabına sahip olmalısınız. Whatsapp indir linkleri bu konuda size yardımcı olur. Uygulama mağazalarından Whatsapp indir aşamalarını gerçekleştirdikten sonra Whatsapp Aero uygulamasını da kurabilirsiniz.

Whatsapp Aero uygulaması henüz resmi bir uygulama değildir. Bu nedenle internet tarayıcınız kullanarak bu uygulamayı indirmeniz gerekir. Whatsapp AREO APK indir konusunda arama yaparak uygulamayı bilgisayarınıza da indirebilirsiniz.

Whatsapp Aero’da Öne Çıkan Özellikler

Whatsapp Aero’da kullanıcıların beğenisini kazanan özellikler şunlardır;

  • Silinen mesajları yine de görebilirsiniz.
  • Yazı tipini istediğini gibi değiştirebilirsiniz.
  • Silinen hikayeleri görüntüleyebilirsiniz.
  • Kullanıcıların en son ne zaman çevrim içi olduklarını görebilirsiniz.
  • Hangi kullanıcının ne zaman durum ve profil fotoğrafı değiştirdiğini öğrenebilirsiniz.
  • Okuduğunuz mesajların karı tarafa mavi tık olarak gitmesini önleyebilirsiniz.
  • Profilinize kimlerin baktığını görebilirsiniz.
  • Yazıyor ve ses kaydediliyor gibi anlık bildirimlerin karşı tarafa gitmesini engelleyebilirsiniz.
  • Standart boyutlardan daha büyük fotoğraf ve video paylaşabilirsiniz.
  • Uygulamaya şifre ya da parmak izi ile güvenlik kilidi koyabilirsiniz.
  • Sınırsız tema senekleri arasından istediğinizi kullanabilirsiniz.

Whatsapp Aero Kullanım Seçenekleri

Whatsapp indir işlemi sonrasında kuracağınız Whatsapp Aero’yu iki farklı şekilde kullanabilirsiniz. İlk seçenekte Whatsapp uygulaması ile birlikte kullanmak yer alır. Buna ek olarak mevcut kullandığınız Whatsapp uygulamasını kaldırarak sadece Whatsapp Aero uygulamasını da kullanabilirsiniz. Bu konuda tercih sizindir.

Whatsapp Aero indir işlemi sadece Whatsapp Aero resmî sitesinden gerçekleşir. Buradan uygulamayı indirdikten sonra kurabilir ve uygulamayı istediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. Whatsapp Aero bilgileri saklamaması ve 3. Kişiler ile saklamaması gibi nedenlerde gerekli güvenceyi kullanıcılarına verir.

Kaynak site; whatsappindir.net

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x