GündemKırıkkaleManşet

Yağbasan’da birlik beraberlik şenliği

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Sulakyurt ilçesine bağlı Yağbasan Köyünde her yıl geleneksel olarak düzenlen şenlik düzenlendi. Şenlikte tüm yılın stres ve yorgunluğunu atan köy halkı, aynı zamanda gönüllerince eğlenme fırsatı buldular.

 

GENİŞ KATILIM

Şenliğe Kaymakam Harun Kazez’in yanı sıra Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, ilçe Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyesi Habip Altıntop, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Ahmet Tamkoç ile çok sayıda davetli.

 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ ARTIYOR

Şenlikte mehteran eşliğinde çeşitli eserler seslendirildi, yöresel birçok oyun ve adetler yaşatılmaya çalışıldı. Kaymakam Harun Kazez burada yaptığı konuşmada şenlik vesilesiyle büyük küçük herkesin bir arada olduğunu ve şenliğin bayram havası içinde geçtiğini söyledi. Kazez açıklamasının devamında “ Şenlikler insanları birlik beraberlik içinde tutar. Şenlikler, şölenler birlik beraberliğimizi artırır. Bugün burada herkes kardeş ve birlik beraberlik içinde. Allah bize her sene böyle şenlikleri nasip etsin. Hepinize buraya geldiğiniz için teşekkür ediyorum.’’dedi.

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu