Yahşihan

Yahşihan’da ekipler gece gündüz çalışıyor!

Yahşihan Belediyesi ekipleri, park, bahçe ve yol çalışmalarında hummalı bir şekilde çalışarak ilçeyi yaza hazır hale getiriyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yahşihan Belediyesi ekipleri, park, bahçe ve yol çalışmalarında hummalı bir şekilde çalışarak ilçeyi yaza hazır hale getiriyor.

ÇEVRE BAKIM ÇALIŞMALARI YAPILIYOR

Gece gündüz demeden çalışan ekipler, park ve bahçelerde düzenleme ve bakım faaliyetleri yürütüyor, yollarda ise bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştiriyor. Yahşihan Belediye Başkanı Ahmet Sungur, çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini ve ilçenin daha yaşanabilir bir yer haline getirilmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade etti.

yahsihanda-ekipler-gece-gunduz-calisiyor2.jpg

VATANDAŞLARDAN SUNGUR’A TEŞEKKÜR

Yapılan çalışmalar kapsamında; park ve bahçelerde peyzaj çalışmaları yapılıyor, yeşil alanlar düzenleniyor. Oyun parkları ve spor alanları tadilat ediliyor, yeni ekipmanlar ekleniyor.
Yıpranmış yollar onarılıyor, asfaltlama çalışmaları yapılıyor. Çevre düzenleme çalışmalarıyla ilçenin daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşması sağlanıyor. Yahşihan sakinleri de yürütülen çalışmalardan memnun. Belediye Başkanı Sungur’a teşekkür eden vatandaşlar, ilçenin daha güzel bir hale geldiğini ve bu çalışmaların devam etmesini istediklerini dile getiriyorlar.

  • - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x