Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

“Yanınızda olmak görevimiz”

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı tarafından Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü görevine başlayan Zühtü Bozdemir makamında ziyaret edildi.
GEREKLİ BAŞKANLIK KURULDU
Dernek Şube Başkanı Rıfat Öcal ile şehit aileleri ve gazilerin katıldığı ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir, ”2011 Yılında Kanun Hükmünde Kararname ile Kurulan Aile Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde şehitlerimizin geride bıraktıkları aileleri ve gazilerimize daha etkin hizmet sunulması amacı Şehit Yakınları Gaziler Dairesi Başkanlığı kurulmuş, il müdürlüklerinde de şehit aileleri ve gazilerle ilgilenen şube müdürlüğü kurulmuştur. Dolayısı ile şehitlerimizin aileleri ve gazilerimizin yanlarında olmak kanunen kurum olarak görevimizdir.
“HER ZAMAN SİZLERLEYİZ”
Ziyaretiniz vesilesi ile memleketimizin bağımsızlığı ve devletimizin bütünlüğü uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizi anıyorum. Şehitlerimizin ailelerine ve gazilerimize saygılarımı sunuyorum. kurumumun ve şahsımın her zaman sizlerle olduğunu belirtmek isterim “ dedi.
ALBÜM HEDİYE ETTİLER
Düzenlenen ziyarette Dernek Başkanı Rıfat Öcal, dernek faaliyetleri hakkında Bozdemir’e bilgi verdi, Kırıkkale Şehit ve Gazileri Albümü hediye etti. Dernek Başkanı Öcal ve dernek üyelerine teşekkür eden Bozdemir, şehit aileleri ve gazilerin her zaman yanında olacaklarını söyledi.
 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu