GündemKırıkkaleManşetSiyaset

Yaşlılarımız baş tacımızdır

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Emekliler evinde emekli vatandaşlar ile bir araya geldi. Yaşlıların toplumumuzun baş tacı olduğunu söyleyen Başkan Saygılı, “toplumumuzun bereketi tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve uzun ömürler versin” diye konuştu.

 

YAŞLILARLA HASBİHAL ETTİ
Emekliler Evinde düzenlenen programda Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, yaşlılarla hasbihal etti. Kırıkkale’de çok sayıda emekli vatandaşın olduğunu belirten Başkan Saygılı, Belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Yaşlılar haftası nedeniyle Emekli evine ziyarette bulunan Başkan Saygılı, emeklilerin sorunlarını dinleyerek çözümü için talimatlar verdi. Hüseyin Kahya Parkı içerisinde bulunan Emekli evindeki Emekliler, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı’nın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirdi.

 

TOPLUMUMUZUN BEREKETİ

Emekli Vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek Başkan Saygılı’ya teşekkür etti.  Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, 18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle yaptığı ziyarette “18-24 Mart Yaşlılar haftası nedeniyle Emekliler evinde emekli vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Rabbim başımızın tacı, toplumumuzun bereketi tüm yaşlılarımıza sağlıklı ve uzun ömürler versin” ifadesini kullandı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x