Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Yatırım işlemleri süratle devam ediyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yatırım işlemleri süratle devam ediyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleriİl Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda konuşan Vali Yardımcısı Rıfat Ata, “Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yatırım işlemlerimiz süratle devam etmektedir” dedi.

GERÇEKLEŞTİRME ORANI YÜZDE 90
İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Vali Yardımcısı ve Vali Vekili Rıfat Ata,  İlçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri katıldı. Toplantının açılışında konuşan Vali Vekili Ata; “2015 yılı 1. Dönem Değerlendirme Toplantısını gerçekleştirmek üzere toplanmış bulunuyoruz. Toplantımızın öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum. Sizlerden gelen değerlendirme raporlarını incelediğimizde 2014 yılı içerisinde yatırımlarımızın gerçekleştirme oranlarımızın yüzde 90’lar civarında olduğunu görüyoruz. Bir kuruluşumuzun ödeneğinin harcanmaması dolayısıyla genel oranımız düşük gözükmektedir.

Yatırım işlemleri süratle devam ediyor - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri“RESMİ GAZETEDE YAYIMLANDI”
2015 yılı yatırım programımız 14 Ocak 2015 tarihli Resmi Gazete de yayınlanmıştır. Burada dikkatimizi çeken birkaç yatırım programı konusunda bilgi vermek istiyorum. Sulakyurt Barajının yapımı devam ediyor. Makine Kimya Kurumumuzun yeni çelikhane yapım işi programdadır. Ankara-Sivas Hızlı Tren Projesi’ne belirli bir ödenek ayrılmıştır. Ayrıca Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesindeki yatırım işlemlerimiz süratle devam etmektedir.

“BAŞARI DURUMLARI YÜKSELECEK”
2015 yılı içerisindeki yatırımlarımız ve ödeneklerimiz belli olduktan sonra, başta arsa bilgileri olmak üzere, ihalelerimizin zamanında ve süresinde yapmamız halinde, hem sizlerin başarı durumları yükselecektir, hem de ülkemizin kalkınması açısından önemli bir ivme kazanacaktır. Yatırımlarla beraber istihdamı da artırıyoruz.

“İŞSİZLİĞİN AZALMASINA KATKI SAĞLIYORUZ”
Dolayısıyla işsizliğin azalmasına önemli bir katkı sağlıyoruz. Yatırımlarımız hem yerel, hem de ilimiz geçiş bölgesinde olduğu için uluslararası nitelikte bulunmaktadır. 2014 yılı içerisindeki başarımızın 2015 yılında da devam etmesini temenni ederek, bu toplantı da alınacak kararların öncelikle ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum. bu toplantıya katılan arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum” dedi.

KURUMLAR SUNUM YAPTI
Toplantıda daha sonra, kamu yatırımcı kuruluşlarının 2015 yılı 1. dönem yatırımları ile ilgili gerçekleşme durumları hakkında bölge müdürleri ve il müdürlerince bilgiler verildi.

 

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu