Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Yavuz Selim İlk okulu taekwondo branşında da var

Yaptıkları etkinlikler ve başarılarla adını duyuran Yavuz Selim İlkokulu , okul çıkışında yapılan kurslarla sporda da başarılara imza atıyor.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yaptıkları etkinlikler ve başarılarla adını duyuran Yavuz Selim İlkokulu , okul çıkışında yapılan kurslarla sporda da başarılara imza atıyor.

Bunlardan biri de taekwondo kursu.. Öğrencilerin büyük bir heyecan ve istekle katıldıkları kursta hocamız Haydar Öztürk gözetiminde geleceğin sporcuları yetişiyor.Haftanınher günü okulda taekwondo eğitimi alan çocuklarımızi mutlu eden bir ziyaret gerçekleşti.Gençlik ve Spor il müdürü sayın Hamza Güneş ve şube müdürü Adem Karakurt taekwondo çalışmasına katıldılar.Bu buluşmada okul idaresi ve velilerimiz il müdürümüze isteklerini ve memnuniyetlerini ilettiler ayrıca minik tekvandocular hünerlerini sergilediler.Çok etkilendiğini söyleyen il müdürü çocuklara ilerde daha güzel yerlere geleceklerini söyleyerek moral verdi.Günün sonunda veliler tarafindan hazırlanan çorba ikram edildi. Gençlik ve Spor müdürü Hamza Güneş memnuniyetini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.

Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu taekwondo branşında da var - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yavuz Selim İlk Öğretim Okulu taekwondo branşında da var – Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x