Genel

Yılmazer Aday Adaylığını Açıkladı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MD MEDYA – Mehmet Yılmazer, AK Parti’den Kırıkkale Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Yerel ve ulusal basın mensupları ile bir araya gelen Yılmazer, Kırıkkale için yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Bugün yaptığı basın açıklaması ile adaylığını resmen duyuran Yılmazer su ve kanalizasyon konusuna özellikle değindi. Yılmazer açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Kırıkkale’mizin temel problemlerinden birisi su ve kanalizasyon konusu. Şunu net bir şekilde ifade etmek istiyorum. Elbette su ve kanalizasyon altyapısı bir şehrin belkemiğidir. Bir belediye başkanı bu yatırıma başlayıp bitiremezse o başkan şehirde ayakta kalamaz. Ama başlayıp bitirirseniz çok hayır duası alırsınız. Dolayısıyla geldiğimiz ilk günden itibaren yapacağımız ilk proje su ve kanalizasyon altyapısı olacak. Bununla beraber bizim net hedeflediğimiz konu çeşmeden içilebilir su akması. Bunu yapmadan belediye başkanı olduk diyemeyiz. Çeşmeden içilebilir su akması için elimizden gelen yatırımı yapmaya hazırız. 2 yılımızı buna ayırmaya kesin kararlıyız. Bu konu benim için şahsileşmiş durumda. Dolayısıyla su ve kanalizasyon altyapısı değişmemiş, yenilenmemiş aspesli borulardan kurtulmamış bir altyapı ile 2. yüzyılda ayakta kalmamız mümkün değildir. Kasabalarda bile altyapı yenilenmiş ama bizim ilimizde değişmemişse bunun finansal anlamda çözümünü üreteceğiz, bunun için iddialıyız.”

 

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x