Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Kırıkkale

Yollar asfalta kavuştu

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Verimli bir yaz dönemi geçirdiklerini belirten İl Genel Meclis Başkanı Çaykara;

Kırıkkale’de 2019 yılı yaz döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, programa alınan köy yollarının asfalta kavuşturulduğunu, programda yer alan diğer yollarında asfaltlanması için hava şartları el verdiği sürece devam edeceğini söyledi. Başkan Çaykara amacın

BÜYÜK BİR KISMI TAMAMLANDI

Kırıkkale’nin ilçelerinde İl Özel İdaresi ekipleri tarafından köy yollarının asfaltlama çalışmaları sürüyor. İl Genel Meclisi olarak köylerin bütün ihtiyaçlarının karşılanması noktasında çalışmalar yaptıklarını aktaran İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, kilit parke, kanalizasyon, içme suyu ve asfaltlama gibi çalışmalar gerçekleştirdiklerini vurguladı. 2019 yaz dönemini verimli geçirdiklerini aktaran Başkan Çaykara, asfaltlama çalışmalarının da devam ettiğini söyledi. Başkan Çaykara “Yahşihan Irmak, Delice Tatlıcak-Ocakbaşı, yine Delice Yaylaşurt-İmirli, Keskin Kavlak-Turhanlı köyü, Sulakyurt Hamzalı-Yeşilli, yine Sulakyurt Sofular çiftliği yolunda asfaltlama çalışmalarımız oldu. Programımıza aldığımız yollarda çalışmaların büyük kısmını tamamlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

VATANDAŞIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK

İl Genel Meclisi olarak yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini ve çalışmaların eksiksiz sürdürülmesi için çaba sarf ettiklerini belertin Kırıkkale İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara, köylerin taleplerinin tek tek karşılandığına vurgu yaptı. Kırıkkale merkez ve ilçelere bağlı köy yollarında yürütülen asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğüne işaret eden Başkan Çaykara, “Vatandaşlarımız her şeyin olduğu gibi yolun da en iyisine layık. Onlar için çalışıyor, elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen herkese halkımız adına şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x