EğitimGündemKırıkkaleManşet

Yurt çalışmalarına hız verildi

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI BAŞKANI BAYKAL, FAALİYETLER HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Türkiye Gençlik Vakfı Şube Başkanı Mehmet Çağrı Baykal ve Yönetimi basın mensupları ile bir araya gelerek açıklamalarda bulundu. Vakıf olarak Türkiye genelinde yurt çalışmalarına hız verildiğini belirten Baykan, Türkiye’de 22 yurdun yapıldığını ve ilimizde de yurt çalışmalarının hızla devam ettiğini söyledi.

 

TEŞKİLATLANMA TAMAMLANDI

Aniliz Cafe&Bistro’da basın mensupları ile bir araya gelerek kahvaltı yapan Türkiye Gençlik Vakfı Şube Başkanı Mehmet Çağrı Baykal ve Yönetimi yapılan faaliyetler hakkında ve çalışmalar hakkında bilgiler verdi. 81 ilde teşkilatlanmayı kısa sürede bitirdiklerini söyleyen Şube Başkanı Baykal, şu anda 81 ilin tamamında şube bulunduğun ifade etti. Teşkilatlanmanın tamamlanmasının ardından yurt yapımı çalışmalarına hız verildiğinin ve 22 ilde yurt yapımının tamamlandığı belirten Baykal, ilimizde de yurt çalışmalarının hızla devam ettiğinin altını çizdi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Çalışmaların dışında eğitim faaliyetlerinin de devam ettiğini söyleyen Baykal, “Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik eğitimlerimize önem veriyoruz. Her geçen gün hitap ettiğimiz çevreyi genişletiyoruz. Amacımız imanlı ve milli duyguları yüksek bireyler yetiştirmeye çalışıyoruz. Teşkilatımız bu yönde hem üniversiteli hem de liseli öğrencilerimize haftalık konular altında eğitimler veriliyor. Bu konuda özellikle bayan arkadaşlarımız büyük yol kat ettiler. Erkek öğrencilere yönelik te çalışmalar devam ediyor” diye konuştu.

 

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

Türkiye Gençlik Vakfının hiçbir siyasi ve cemaat ile bir ilgisinin olmadığının özellikle altını çizen Baykal, kendilerine bu yönde çok soru sorulduğunu ancak, siyasi görüş fark etmeksizin, cemaat fark etmeksizin her imanlı ve milli duyguları olan vatandaşların vakıfa gelebileceğini, herkeze kapılarının açık olduğunu söyledi. Baykal ayrıca,  ilerleyen günlerde faaliyetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu