Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Spor

Yüzme Yıldızlar Grup Müsabakaları Başlıyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Okul Sporları Kapsamında Yıldızlar yüzme grup müsabakaları Kırıkkale’nin ev sahipliğinde başladı.

HABER: YAKUP ÖZCAN

24-26 Nisan tarihleri arasında yapılacak müsabakalara 7 il 12 Takım ve 120 Sporcunun katılıyor. Yüzme Gurup Müsabakaları için Başpınar Olimpik Yüzme Havuzunda Açılış Seremonisi düzenlendi.

Kırıkkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Hamza Güneş törende bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi;

“Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliği ile düzenlenen Okul Sporları Yarışları ile Ülkemizde Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, Kulüplere ve Milli Takımlara Alt yapı oluşturulması, Yetenekli Sporcuların spora kazandırılması, Ulusal ve Uluslararası düzeyde yarışmalara katılarak güçlü Türkiye’mizin sportif anlamda başarılarını daha da arttırmayı amaç edinmektedir.

Mahalli Yarışmalarla Başlayan Okul Sporları Serüveni, Gurup Müsabakaları, Türkiye ve ardından Uluslararası müsabakalara kadar uzanarak, Spor Kültürünün yaygınlaşmasının yanında milli kültürlerinde kaynaşmasını sağlamaktadır. Bu Hususlarla birlikte Müsabakalarımızın her aşamasının Fairplay çerçevesi içinde geçmesini temenni eder, Tüm Sporcularımıza, Antrenör, İdareci ve Hakemlerimize başarılar dilerim” dedi.

Açılış töreninin ardından müsabakalar başladı.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu