Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Asayiş

Zabıtadan Dilenci Operasyonu

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, dilencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle cami, AVM ve trafik ışıklarının önünde yoğunluk oluşturan dilenciler ekiplerce toplanarak Zabıta Müdürlüğüne götürüldüler.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Üzerlerindeki paraya el konuldu, cezai işlem uygulandı

Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara duygu sömürüsü yapan dilencilere yönelik çalışmalarını sürdürüyor.  Özellikle cami, AVM ve trafik ışıklarının önünde yoğunluk oluşturan dilenciler ekiplerce toplanarak Zabıta Müdürlüğüne götürüldüler. Dilencilerin üzerindeki paralara el konularak kabahatler kanunu gereği cezai işlem uygulandı.

CEZAİ İŞLEM UYGULANDI

Vatandaşlara yönelik duygu istismarı yapan dilencilere karşı Kırıkkale Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle vatandaşların yoğunluk oluşturduğu yerlerde duygu sömürüsü yapan dilenciler toplanarak Zabıta Müdürlüğüne götürülerek burada üzerlerinde bulunan paralara el konulup, Kabahatler Kanunu gereği her birine idari para cezası uygulandı. Bu konuda vatandaşlara da önemli sorumluluk düştüğünü belirten Zabıta Ekipleri, bu şahıslar kendilerine geçim kaynağı olarak dilenciliği gördüklerini belirterek itibar etmemelerini istediler.

VATANDAŞLARIMIZ İTİBAR ETMESİN

Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada ayrıca “ Bu gün yaptığımız çalışmada onlarca dilenci toplanarak Zabıta Müdürlüğümüze götürüldü. Işıklarda, merkezde, cami ve AVM önünde yaptığımız çalışmalarda toplanan bu dilencilerin üst araması yapılarak, üzerlerinde çıkan paralara el konup, Kabahatler Kanununa göre işlem yapıldı. Burada vatandaşlarımıza da önemli görevler düşüyor, bu şahıslara para verilmemesini istiyoruz, verildiği sürece dilenciliğe, duygu istismarına devam ediyorlar. Şikayet eden de vatandaşımız, para veren de vatandaşlarımız. Bizde bu durumdan muzdaribiz, yaptığımız işlemlerin tamamı, vatandaşların para verildiği sürece bir fayda sağlamıyor, bugünde yine topladık, yine üst araması yaptık, yine üzerlerinde ki paraya el koyduk” ifadelerine yer verildi. HABER: Mehmet Erkoç

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x