Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşet

Zor İnsanlarla Baş Etme Sanatı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Üniversitesi Sağlık Yönetimi Topluluğu tarafından “Kendini Tanıma ve Zor İnsanlarla Baş Etme Sanatı” adlı konferans düzenlendi. Yrd. Doç. Dr. Özgür Selvi, öğrencilere kendini tanımanın nasıl mümkün olacağını ve zor insanlarla baş etmenin yollarını kendi hayatından örnekler vererek anlattı.

 

TANIMA İLETİŞİM PSİKOLOJİSİ

Konferansta konuşmacı olarak Öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Selvi yer aldı. Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda gerçekleşen konferansa akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Konferansta Yrd. Doç. Dr. Selvi öğrencilere kendini tanımanın nasıl mümkün olacağını ve zor insanlarla baş etmenin yollarını kendi hayatından örnekler vererek anlattı. İnsanın çevresini tanımasının kendini tanıması ile mümkün olduğunu ve zor insanlarla baş etmenin mümkün olduğunu söyleyen Yrd. Doç. Dr. Selvi, “Kendini tanıma iletişim psikolojisinin bir alanıdır. “

 

MÜCADELE EDECEĞİZ

“‘Ben kimim?’ sorusunun cevabını bilmeden yani kendimizi tanımadan çevremizi tanıyamayız. Çünkü insanlar kendinden hareketle çevresindeki insanları tanır. Kendini tanımanın en basit yolu ve yöntemi, çevrende güvendiğin insanlara kendini sormaktır. Kendimizi keşfedeceğiz, olumsuz yönlerimizi yok etmek için mücadele edeceğiz. Zor insanlar hayatımızın her alanında karşımıza çıkar ve zor insanlar sizler için sorun olmamalı. Bu istenildiği takdirde yönetebileceğimiz bir güçtür” dedi. Konferans sonunda Sağlık Yönetimi Topluluğu Danışmanı Yrd. Doç Dr. Ali Yılmaz tarafından Yrd. Doç. Dr. Selvi’ye plaket takdim edildi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x