Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetYaşam

TURKCELL GLOBAL 1 YAŞINDA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TURKCELL GLOBAL 1 YAŞINDA - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriTURKCELL GLOBAL 1 YAŞINDA
Geçtiğimiz yıl faaliyete geçen ve birçok Kırıkkale gencin iş sahibi olmasını sağlayan Turkcell Global Çağrı Merkezi kuruluşunun birinci yılını muhteşem bir törenle kutladı.
GENÇLERE İŞ SAHİBİ
Anadolu’da en çok yatırım yapan ve çağrı merkezi şirketi olan Turkcell Global Bilgi, geçen yıl Kırıkkale’deki çağrı merkezinin açılışını TURKCELL GLOBAL 1 YAŞINDA - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberlerigerçekleştirmişti. Anadolu’da ki en büyük çağrı merkezi olan çağrı merkezi bünyesinde Halkbank çağrı merkezide bulunuyor. Teleses Yönetim Kurulu Başkanı Recep Uzelli’nin yoğun çaba ve katkılarıyla Erzurum’daki çağrı merkezinden daha büyük bir çağrı merkezi durumundaki çağrı merkezini tamamını faaliyete geçmesi ile birlikte iki bin gence iş sahibi olacağı belirtilmişti.
TURKCELL GLOBAL 1 YAŞINDA - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale HaberleriDOYASIYA EĞLENCE
18 Nisan 2014 Cuma günü açılışı gerçekleşen Çağrı merkezi birinci yılını görkemli törenle kutladı. Çağrı merkezinin Kızılkanattaki Tesis toplantı salonunda yemekli müzikli sazlı sözlü, yetenekli personelin parodileri Slayt gösterileri çağrı merkezi personeli tarafından oluşturulan Roman oyunları ekibinin gösterisi türkü, şarkılarla eşsiz bir kutlama gerçekleştirdi. Çağrı merkezindeki personel birinci yıl kutlamalarına tam kadro katılırken, ilk yılını dolduran personele başarı madalyası verildi. Kutlama hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu