Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşet

 DEMİR ULUSAL MEDYADA

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

 

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Demir’in idam ile ilgili yaptığı açıklama ile ülke gündemine oturdu.

MECLİSTEN KAYITSIZ ŞARTSIZ GEÇER

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Demir İdam Tasarısı Meclise gelirse kayıtsız şartsız geçer şeklinde verdiği demeç Milliyet, Hürriyet, Cumhuriyet ve Türkiye gazetelerinde yayınlandı. Cumhuriyet Halk Partili Milletvekillerinin bile İdam Tasarısını onaylayacağını ifade eden Demir’in açıklamaları Cumhuriyet Gazetesinde dahi yer aldı. Demeçte Cumhuriyet Gazetesi aleyhine ifadeler de olmasına karşın Cumhuriyet Gazetesinde yayınlanması şaşkınlığa yol açtı.

İŞTE O AÇIKLAMALAR

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu Üyesi Mehmet Demir “Irak ve Suriye ülkemizin en uzun sınırlarına sahip ülkeler. Bu ülkelerde yaşanan en ufak sorun doğrudan bizim ülkemizde hissedilir. Tarihi bir bağımız, kültürel bir birlikteliğimiz var. Bu ülkelerin toprak bütünlüklerine saygımız sonsuzdur ancak onlar toprak bütünlüklerini sağlayamaz ve ülkemiz bundan etkilenirse müdahale hakkımız kaçınılmazdır. Amerika, Rusya, Avrupa Suriye’de Irak’ta var olacak Türkiye olmayacak. Yok, öyle bir dünya! Asıl onların ne işi var bizim burnumuzun dibinde. Bu coğrafyada savaşta varsa bizim savaşımız barışta varsa bizim barışımızdır. Suriye’de çok başarılı bir operasyon yürütülüyor, en şekilde Musul operasyonu için El Beşika’ya konumlanmış ve topçu atışlarıyla, hava saldırılarıyla operasyonda yer alıyoruz. Bakın nereden nereye eskiden Diyarbakır, Şırnak, Hakkari gündemden düşmezdi. O malum ülkeler çıkar buralarda Özerklikten falan bahsederlerdi. Şimdi Musul’da Türkiye’nin ne işi var diyor. Senin ne işin var kardeşim?” ifadelerini kullandı.

İNLERİNE GİRECEĞİZ DEDİK GİRİYORUZ

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili ve Milli Savunma Komisyonu üyesi Mehmet Demir “17-25 Aralık olayları yaşanırken Sayın Cumhurbaşkanımız çıktı ve İnlerine Gireceğiz dedi. O zaman malum medya ve parti bu söylemleri dillerine doladılar.  Ak Parti iktidarı FETÖ ile mücadele ettikçe Silahlı Terör Örgütü dedikçe ne silahı, cemaat diye kaşımıza çıktılar. Bütün mücadeleyi yavaşlattılar. 15 Temmuz gecesi bu hainler gerçek yüzünü gösterince birkaç hafta sustular. Eyy CHP senin Genel Başkan Yardımcın Şafak Pavey 8 Haziran sabahı beraber nasıl salladık ama demedi mi? Senin Parti Meclisi Üyen ailecek HDP’ye oy verdik demedi mi? Şimdi Cumhuriyet Gazetesine ve Terör Örgütünün uzantısı olan partiye karşı yapılan operasyonlar neden zoruna gidiyor? Yoksa işin içinde kendiniz olduğunuz için mi?” dedi

İDAM MECLİSTEN GEÇER

Demir “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve MHP’nin değerli Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli idam konusunda gerekeni söylüyorlar Cumhurbaşkanımız Yakındır Yakın dedi. Başbakanımız Halkın isteklerini görmezden gelemeyiz dedi. Sayın Bahçeli biz hazırız dedi. Bizde Milletvekilleri olarak hazırız. Ak Partinin bir Milletvekili olarak Terör Örgütü PKK ile mücadelede nüfus ortalamasına göre en çok Şehit veren şehrin bir çocuğu olarak söylüyorum. İdam tasarısı Meclise gelsin, koşulsuz şartsız geçer. CHP’li birçok milletvekili bile PKK gibi, DAEŞ gibi, FETÖ gibi hainlerle, teröristlerle mücadelede daha caydırıcı cezalar gelmesi için onaylarlar. Sadece terör mü? Elbette Hayır! Çocuklara karşı işlenen cinsel istismar suçlarına, tecavüz suçlarına idam gibi cezalar getirilmeli ve en ağır şartlarda bu cezalar uygulanmalıdır.” Dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x