GündemKırıkkale

Kırıkkale-Kırşehir yolunun 10–11. kilometreleri için banket çalışması uyarısı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Kırıkkale-Kırşehir yolunun 10–11. kilometreleri arasında Kırşehir yönündeki banket çalışmasına ilişkin trafik düzenlemesini duyurdu.

Kurumun 24 Ekim 2026 tarihli Yol Durum Bülteninde, Ankara-Kırıkkale-Delice Otoyolu yapım çalışmaları nedeniyle söz konusu kesimde yolun banket kısmının trafiğe kapatılarak ulaşımın diğer şeritlerden kontrollü olarak sağlanacağı bildirildi.

Bültende 22 Ekim–22 Ocak tarihleri yer alıyor

KGM, bu düzenleme için 22 Ekim 2026–22 Ocak 2027 tarih aralığını verdi. Duyuru, yolun tamamının kapatılacağı anlamına gelmiyor; banket kısmına ilişkin düzenleme ve diğer şeritlerden kontrollü geçiş öngörülüyor.

Sürücülerin güzergâhta trafik işaret ve yönlendirmelerine dikkat etmesi, yola çıkmadan önce KGM’nin güncel yol durumu duyurularını kontrol etmesi gerekiyor.

Kaynak: KGM, 24 Ekim 2026 Yol Durum Bülteni.

- Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x