Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
EkonomiKırıkkaleManşet

11 yılda 11 şube

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kandemirler Alışveriş Merkezi, 11’inci şubesini dualarla açtı. Açılışa Kırıkkalelilerin yoğun ilgisi vardı.

YOĞUN KATILIM

Çalılıöz Mahallesi Halide Edip Caddesi No:21 üzerinde bulunan 11. Şube yoğun katılımla gerçekleşti. Yeni şubenin açılışını Vali Ali Kolat, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz,  Emniyet Müdürü Kadri Kartal, AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir, Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Köstekli ve Ali-Yunus Kandemir ile birlikte açtı.

HER YIL BİR ŞUBE

Dualarla yapılan açılış sonrası davetliler mağazayı gezdi. Amaçlarının Kırıkkale’ye hizmet olduğunu belirten Kandemirler AVM kurucusu Ali Kandemir, Kırıkkale’deki ağlarını genişletmenin gururunu yaşadıklarını, firmalarını daha da genişleyeceğini söyledi.Mağazalar zincirinin devamı geleceğini belirten Ali Kandemir, hizmetlerinin devam edeceğini bildirdi. Mağazalarının Kırıkkale’de bir çok kişiye istihdam sağladığını belirten Kandemir, her yıl bir şube projesinin devam ettiğini ve 11. yılda 11. şubeyi açtıklarını ifade etti.

‘HER ZAMAN HALKIN YANINDA OLDUK’

Kandemir konuşmasını devamında “Yeni şubemizle Kırıkkale halkını hizmet vermenin gururunu yaşıyoruz. Kandemirler olarak her yıl ayrı yenilikler katmak için firmamızla elimizden gelemi yapmaya gayret ediyoruz. Her zaman kaliteli ve indirimli ürünlerle halkımızın yanında olduk. Hizmet bizim işimiz. 11. Şubemizin Kırıkkale halkına hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi. Açılış sonrası mağazayı gezen heyet mağazanın hayırlara vesile olmasını diledi.

‘İŞSİZLİK ORANI DÜŞÜYOR’

Açılışta konuşan Vali Ali Kolat, yeni açılan ve Kırıkkale’ye yatırım fabrika ve mağazaların hemen hemen her gün açıldığını ve işsizlik oranını düştüğünü söyledi. Kentte yapılan projelerin ve açılan işyerlerinin önemli olduğunu belirten Kolat, yeni istihdam kapılarının açılarak kentte ki işsizliğinin düştüğünü bildirdi.  AVM’lerin Kırıkkale’ye yeni bir güzellik kattığını belirten Kolat, şehirleşme açısından önemli olan bu faaliyetlerin devamının gelmesi gerektiğini kaydetti. Kolat, işletme sahibi Ali Kandemir’e hayırlı olsun temennisinde bulundu.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu