Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkan Adayı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘11 yıllık gerileme dönemi son bulacak’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan esnaf gezilerini sürdürüyor. Pekdoğan,halkın teveccühlerine layık olmaya çalıştıklarını belirten Pekdoğan, gücünü halktan aldığını ve halktan da çok büyük destek gördüğünü bildirdi.

YKM ÇALIŞANLARIYLA SOHBET

MHP Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Pekdoğan, Kırıkkale Zafer Caddesi’nde esnafları ziyaret etti. Esnafları ziyaret eden Pekdoğan, şehir esnafından büyük bir ilgi gördü. Esnafların çoğu Pekdoğan’ı destekleyeceklerini ve bu seçimde Pekdoğan’ın kazanacağını belirttiler. AK Parti Belediye Başkanı Adayı Mehmet Saygılı’nın sahibi olduğu YKM mağazasını da ziyaret eden Pekdoğan, mağaza çalışanlarına işlerinde başarılar diledi.

‘HEP BİRLİKTE KAZANIP…’

Vatandaşların ve esnafların büyük destek verdiği Pekdoğan, Kırıkkale halkının teveccühlerine layık olmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçimi hep birlikte kazanıp, hep birlikte Kırıkkale’yi geliştireceğiz” dedi. Kendisine destek olan herkese teşekkür eden Pekdoğan, 2014 yerel seçimlerinde önemli işler yaparak Kırıkkale’nin gelişeceğini ve 11 yıllık gerileme döneminin sona ereceğini söyledi. Birlik ve beraberlik içinde seçimin kazanılacağını belirten Pekdoğan, halkın en iyi hizmeti hak ettiğini bildirdi.

AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
AK Parti Hacılar Belediye Başkan Adayı Osman Erdoğan
Başa dön tuşu