Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemManşetSiyaset

‘Biri gider beşi gelir’

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen, il ikinci başkanlarının partiden istifa edip Saadet Partisi’ne katılması konusunda, “Bir önceki seçimlerde aynı olayı AK Partiye geçerek yaptılar. Daha sonra yuvamıza geri döndük dediler”

‘YALANA TALANA MÜSAADE ETMEM’

İl İkinci Başkanları Ahmet Bedir ve Celal Günay’ın partiden istifa ederek Saadet Partisi’ne geçmesi konusunda açıklama yapan Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen, “Herkesin özgür bir şekilde görev aldığı ya da üyesi olduğu partiden istifa edip, başka partiye geçme hakkı vardır” dedi. Çimen, “Bu geçiş esnasında kırmadan incitmeden dökmeden geçiş yapabilirler. Yalana talana müsaade etmem. Partimi lekeletmem. Geldiği gibi gitmesini bilmelidirler” şeklinde konuştu.

‘ÇOK ÖNEMLİ BİR OLAY DEĞİL’

Saadet Partisi saflarına katılan il ikinci başkanlarının geçmiş dönemde de aynı şeyi yaptıklarını hatırlatan Çimen, “Bir önceki seçimlerde aynı olayı AK Partiye geçerek yaptılar.Daha sonra yuvamıza geri döndük dediler.Çalışmak istediklerini belirttiler.Partimizde üye olarak görev aldılar.Kendileri bu seçim esnasında belediye başkanlığı seçimi için il genel ve belediye meclisindeki yerlerini sordular.Bende  il başkanı olarak aday adayı olun parti meclisimiz neye karar verirse benim için geçerli olan budur dedim. Fakat bunlar parti içerisinde kendilerini ciddi görmedikleri için bir başka partiye geçmişlerdir. Partimiz için çok önemli bir olay değildir. Biri gider beşi gelir. Bu olay kamu oyunu rahatsız etmekten başka bir şey değildir” dedi.

 

 

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
1 Yorum
En Yeniler
Eskiler Beğenilenler
Inline Feedbacks
View all comments
eski doğru yolcu
eski doğru yolcu
19 Ocak 2014 08:32

önemli bir olay olup olmadığı sandıkta belli olur sayın çimen, yıllardır kader birliği yaptığınız insanlara çok da önemli değil derseniz. bu halk sizi sandıkta üzer.

Başa dön tuşu