Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Siyaset

14 Mayıs’ta Mühürledik, 28 Mayıs’ta Perçinleyeceğiz

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Ak Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, Kırıkkale merkez ve ilçelerde seçim çalışmalarına devam ediyor. Kaplan, 28 Mayıs seçimleri için Kırıkkalelilerden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

HABER: YELİZ ERDEM 

Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerine sayılı günler kala Ak Parti Kırıkkale teşkilatı saha çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti Milletvekili Mustafa Kaplan, merkez ve ilçelerde vatandaşlarla bir araya gelerek, bir taraftan AK Parti hükümetleri dönemlerinde yapılan çalışmaları anlatıyor, diğer taraftan Türkiye Yüzyılında yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan’a destek istiyor.

 

Kaplan, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyada güçsüzleştirmek için yapılan girişimlerin günümüzde ayyuka çıktığını hatırlatarak “Son yıllarda Kırıkkale’deki savunma sanayi konusunda yapılan yatırımlara hepimiz yakından şahit olduk. Savunma sanayisi, ekonomisi, diplomasisi ve yeraltı zenginliklerini kazandırarak daha güçlü olmak zorundayız.

Çok şükür, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde son 21 yılda ülkemiz çağ atladı. İlk asrını geride bıraktığımız Cumhuriyetimizi bugünlere nasıl getirdiysek, ülkemizi vesayetçilerin, darbecilerin, terör örgütlerinin, kifayetsizlerin pençesinden milletimizle birlikte kurtaran Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte inşallah Türkiye Yüzyılı’nı hep birlikte inşa edeceğiz. Dün neredeysek bugün de oradayız. 14 Mayıs’ta mühürledik, 28 Mayıs’ta perçinleyeceğiz” diye konuştu.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu