Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetSpor

14 transfer yapıldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

TM Kırıkkale spor 2017-2018 futbol sezonuna güçlü bir takımla çıkmayı hedefliyor. Şu ana kadar 14 transfer yapıldığını açıklayan Başkan Zekai Tufan, hedefin 3’üncü lig olduğunu söyledi.

 

KEMİK BİR TAKIM

Tek hedeflerinin 3. lige çıkmayı hedeflediklerini belirten Türk Metal Kırıkkalespor Başkanı Zakai Tufan, “Yeni sezona kemik bir takım oluşturmayı planlıyoruz, bunun içinde ince eleyip sık dokuyoruz, kulübün dışarıya atacak parası yok biz teknik direktör Nihat Baran hocanın verdiği transfer listesine göre bir çalışma yapıyoruz. Bizim tek gayemiz var oda tekrar 3 ligde yerimiz almak. Kırıkkale’nin takımı olan TM Kırıkkalespor’a herkesin sahip çıkması gerekiyor” diye konuştu.

 

TAKIMA SAHİP ÇIKIN

Transferler ile ilgili de açıklama yapan Başkan Tufan, bugüne kadar 14 dış ve iç transfer gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, hedeflerine emin adımlarla yakalayacaklarını söyledi. Taraftarlarada mesaj gönderen Tufan, “Hem içerde hem dışarıda tam destekle Allah’ın izini ile 3 lige çıkacağız bunda hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yeter ki takıma tam destek versinler biz TM Kırıkkalespor ile şehri bütünleştireceğiz ve şehrin vereceği tam destekle TM Kırıkkalespor istediği, özlediği günlere dönecek. Hep birlikte TM Kırıkkalespor’a tam destek vermeliyiz. Kırıkkale de bulunan siyasiler iş adamları esnaf odaları ve sivil toplum örgütleri kısaca Kırıkkale’de yaşayan 7’den 70’e herkes sahip çıkmalı bu takıma” dedi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x