Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin uyuşturucuyla mücadele kapsamında Yahşihan’da gerçekleştirdiği NARKOALAN uygulamasında İl Emniyet Müdürü Mustafa Işık da sahada incelemelerde bulundu.
UYGULAMA NOKTALARINI DENETLEDİ
Yahşihan’daki uygulama kapsamında görev yapan ekiplerin çalışmalarını takip eden Işık, sahadaki personelden yürütülen denetimler hakkında bilgi aldı. Birim amirleriyle de değerlendirmelerde bulunan Işık, uygulamaların işleyişi ve alınan güvenlik tedbirlerini inceledi.
GENÇLERİN GÜVENLİĞİ ÖN PLANDA
Gerçekleştirilen değerlendirmelerde uyuşturucu madde kullanımının ve erişiminin önlenmesine yönelik çalışmaların yanı sıra gençlerin güvenliğinin sağlanması konusu da ele alındı.Emniyet ekiplerinin, özellikle gençlerin yoğun bulunduğu bölgelerde uyuşturucuyla mücadeleye yönelik denetimlerini sürdüreceği belirtildi.
MÜCADELE KARARLILIKLA SÜRECEK
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünün uyuşturucuyla mücadele kapsamında saha uygulamalarına ve denetimlerine devam edeceği bildirildi. İl genelinde huzur ve güven ortamının korunmasına yönelik çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceği kaydedildi.











