Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
GündemKırıkkaleManşetSiyaset

15 Temmuz bir darbe girişimi değildir

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, “15 Temmuz bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, kirli akıl birliklerinin, Çanakkale Zaferi’nden sonra bu millete dayattıkları ikinci işgal girişimidir.” dedi.

CUMHURUN ŞAHLANIŞI 15 TEMMUZ

Külünk, İkra Vakfı tarafından İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Salonu’nda düzenlenen “Cumhurun Şahlanışı 15 Temmuz” konulu konferansta yaptığı konuşmada, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın önemine dikkati çekti. “Bu topraklara hakim olan cihana hakim olacak” diyen Külünk, “Bu topraklara hakim olan, insanlık için düzen kurucu rolü üstlenme dinamiğine sahip olacaktır. Bu topraklar, insanlığın ana rahmidir”

15 TEMMUZ’DA HER ŞEY 10 SAATE SIĞDI

“Bunlar 15 Temmuz’un esası. 15 Temmuz’da her şey 10 saate sığdı. Aslında 10 saate sığan 1071’di, 1453’tü, Çanakkale’ydi. Eğer 10 saat değilde 6 ay, bir yıl sürseydi Allah muhafaza bugün başka şey konuşacaktık. Ancak 10 saate sığdığı için şimdi birileri hem bu örgütü CHP eliyle unutturmak hem de 15 Temmuz’u unutturmak istiyor. 15 Temmuz, bir darbe girişimi değildir. 15 Temmuz, kirli akıl birliklerinin, Çanakkale Zaferi’nden sonra bu millete dayattıkları ikinci işgal girişimidir.”

HİÇBİR HAREKETE ASLA ÖDÜN VERMEYİN

Külünk, 15 Temmuz’un bu ülkede İslam’ın ve İslam’ın son kalesi Türkiye’nin çökertilme girişiminin adı olduğunu öne sürerek, toplumun bu topraklarda dini referansı olmayan hiçbir harekete asla ödün vermediğini vurguladı. Konferansa, Vali Yardımcısı Rıfat Ata ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x