GündemManşet

185 ile sorunlar çözüm buluyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

185 ile sorunlar çözüm buluyor

Kırıkkale Belediyesi tarafından 168’incisi düzenlenen Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlık yaptı.

 

SORUNLAR DİNLENDİ

Kırıkkale Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Halk günü etkinliği Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır başkanlığında gerçekleştirildi. Halk günü etkinliğine Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı. Halk günü etkinliğinde vatandaşların sorunları çözülmeye devam edilirken, Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözümü için ilgili birim müdürlerine talimatlar verdi.

 

ÇÖZÜM BULUNUYOR

Etkinliğe katılan vatandaşlar, Belediye çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, böyle bir imkanı kendilerine sunmalarından dolayı teşekkür etti. Halk Gününün ardından açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, Halk günü etkinliğinin yanı sıra 185 şikayet hattı ile de vatandaşların sorunlarını çözüm bulunduğunu belirtti. Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “185 şikâyet hattına aylık ortalama 900 istek ve talep geliyor. Halk günü dışında 185 hattından gelen talepleri değerlendiriyoruz ve çözüm buluyoruz” ifadelerini kulandı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, “Belediyemize bağlı olarak hizmet veren 185 hattımıza gelen talepleri anında ilgili birime ileterek vatandaşlarımızın sorularını çözüyoruz. Aylık yaklaşık olarak vatandaşlarımız 185’i arayarak 900 şikayet ve dilekçe ile ise 500 talep ve istekte bulunuyor. Belediyemize gelen istek ve talepler değerlendirilerek çözüme kavuşturuluyor. Ayrıca aldığımız istek ve taleplerin sonuçlarını vatandaşlarımızla paylaşarak bilgi veriliyor. Vatandaşlarımız istek ve taleplerini en hızlı bir şekilde iletmeleri için kurulan Alo 185 İstek ve Şikayet Hattıyla sorunları çözülmeye devam ediyor” şeklinde konuştu. Toplantı sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır katılım gösteren herkese teşekkür etti.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x