GündemManşetSiyaset

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Demokrat Parti İl Başkanı Hayati Çimen de görevinden istifa ederek, aday adayı olan il başkanları kervanına katıldı.

AÇIKLAMA YAPTI
Uzun yıllardır Demokrat Parti’de çeşitli kademelerde görev yapan İl Başkanı Hayati Çimen görevinden istifa ederek 2015 Genel Seçimleri’nde aday adayı olacağını açıkladı. Çimen, genel merkezin tanıdığı süre içerisinde istifa ettiğini dile getirerek, “Demokrat Parti’de verilen her görevi yerine getirmek için çalıştım ve hizmetimi il başkanı olarak sürdürmekteydim.

“GENEL MERKEZ DESTEK VERDİ”
Bu süre içerisinde de genel merkezimizle istişareli olarak yapılması gerekeni yapmaya çalıştık. 2015 Genel Seçimleri’nde önce aday adayı olmam, daha sonra ise nasip olursa aday olmamın partime hizmet anlamında yararlı olacağım düşüncesini benimsiyorum. Bu düşünceme genel merkezimizde destek verdi.

“SEÇİMLERİN ÖNEMİ BÜYÜK”
Aday adaylığımı kamuoyuyla paylaşmak istiyorum. Allah nasip ederse seçimlere aday olarak girip, partimizin hak ettiği oyu almak için çabalayacağım. 2015 Genel Seçimleri çok büyük önem taşıyor. Bu önemin bilincinde olarak, seçimlerin şehrimize ve ülkemize şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Haber71.Net Editör

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
Başa dön tuşu