Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
ManşetYaşam

2018’in İlk Bebekleri Altınını Aldı

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Yeni yıl gecesi mesaide olan kamu çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, şehirdeki yeni yılın ilk bebeklerine altın hediye etti.
Kırıkkale Valisi ve il protokolü üyeleri yeni yılda çalışmalarını sürdüren kurumlara ziyaretlerde bulundular. İtfaiye, polis, jandarma ve acil sağlık çalışanlarına ziyaretlerde bulunan Vali M. İlker Haktankaçmaz, kamu çalışanlarına görevlerinde başarı ve sıkıntısız bir nöbet dileklerinde bulundu. Polis ve jandarmanın yol kontrol noktalarına ziyaretlerde bulunan Vali Haktankaçmaz, kontrol noktalarında bulunan vatandaşların ve kamu personelinin yeni yıllarını kutladı. Sonrasında Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi’ne geçen Haktankaçmaz, burada yeni yılın ilk bebekleri Emine Erdoğan Barış ve Zeynep Dila Tür’e altın taktı.Yeni yılın tüm insanlık için hayırlı olmasını dileyen Vali Haktaçmaz, barış ve huzur içinde geçecek bir yıl olması arzusunu dile getirdi.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x