Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Genel

3. Eğitim Çalıştayı Başlıyor

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda 3.sü düzenlenecek eğitim çalıştayı 2 gün sürecek olup, 02 Eylül 2021 saat:10.00 da Taç Mahal Balo ve Kongre Salonunda başlayacaktır. Toplam 130 katılımcının olacağı çalıştay'da eğitimin fotoğrafını çekmek ve sorunları tespit ederek çözüm önerileri sunmak hedeflenmektedir.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Kırıkkale Milli Eğitim Müdürlüğü’nün organizasyonunda 3.sü düzenlenecek eğitim çalıştayı 2 gün sürecek olup, 02 Eylül 2021 saat:10.00 da Taç Mahal Balo ve Kongre Salonunda başlayacaktır. Toplam 130 katılımcının olacağı çalıştay’da eğitimin fotoğrafını çekmek ve sorunları tespit ederek çözüm önerileri sunmak hedeflenmektedir.

Çalıştaya Öğretmen ve idarecilerimizin yanı sıra, Kırıkkale Üniversitesinden akademisyenler, STK Temsilcileri ile diğer kamu kurum temsilcileri katılacaktır. Eğitim Çalıştayında okul öncesinden ortaöğretime, yaygın eğitimden aile eğitimine kadar toplam 16 farklı çalışma masası olacaktır. Çalıştayımıza siz değerli basın mensuplarının da katılımlarınızı bekleriz.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x