Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Manşet

3 ilçeye Kırıkkaleli kaymakam

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

İçişleri bakanlığı tarafından hazırlanan 2018 yılı mülki idare amirleri atama kararnamesinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından onaylanmasının ardından Kırıkkaleli 3 kaymakam yeni görev yerlerine atandı. Başarılı Kırıkkaleli Kaymakamlardan Mithat Can Kutluca Bala, Mehmet Yüzer Mardin Kızıltepe ve Recep Koşal Samsun Kavak ilçesine kaymakam olarak atandı.

KIRIKKALE’DE SEVİNÇLE KARŞILANDI

Kırıkkaleli başarılı mülki amirleri yeni göreve atandılar. Atamalar Kırıkkale’de memnuniyetle karşılanırken, Nevşehir Derinkuyu, Erzincan Çayırlı Kaymakamlığı, Suriye Görev Gücü kapsamında Gaziantep Vali Yardımcılığı görevlerinde bulunan Kırıkkaleli Mithat Can Kutluca Ankara’nın Bala ilçesine kaymakam olarak atandı. Kilis, Konya, Kırşehir, Antalya, Eskişehir, Ankara gibi illerde görev yapan, en son Tokat Sulusaray Kaymakamlığı görevinde bulunan Kırıkkaleli Recep Koşal Samsun-Kavak Kaymakamlığı görevine atandı.

YÜZER BAŞKANLIĞA’DA VEKALET EDECEK

Trabzon Köprübaşı, Van Bahçesaray, Tekirdağ Kapaklı, Van Vali Yardımcılığı, Şanlıurfa vali yardımcılığı görevlerinde bulunan Kırıkkaleli Mehmet Yüzer,  Mardin Kızıltepe Kaymakamı görevine getirildi. Yüzer ayrıca PKK/KCK soruşturması kapsamında kayyum atanan Kızıltepe Belediye Başkanlığı görevine de vekalet edecek.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x