Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Eğitim

Özel Gazi İlk ve Orta Okulu’nun Cambridge başarısı

Özel Gazi İlk ve Orta Okulu öğrencileri, British Side adlı kurumun yapmış olduğu Cambridge Esol Young Learners English sınavında büyük bir başarıya imza attı.

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Özel Gazi İlk ve Orta Okulu öğrencileri, British Side adlı kurumun yapmış olduğu Cambridge Esol Young Learners English sınavında büyük bir başarıya imza attı.

SERTİFİKALARINI ALDILAR

Toplam 86 öğrencinin girdiği sınavlarda Özel Gazi İlk ve Orta Okulu öğrencileri Reading & Writing, Listening, Speaking (Okuma ve Yazma, Dinleme , Konuşma) becerileri ölçüldü.  Okul Müdürü Mehmet Al, “Sınav sonucunda öğrencilerimize uluslararası geçerliliği olan, İngilizce dil seviyelerini gösteren Cambridge sertifikaları verilmiştir. Öğrencilerimiz, İngilizce seviyesinin uluslararası alanda nerede olduğunu belirler, Uluslararası geçerliliğe sahiptir, AB ülkelerinde dil pasaportu olarak geçer, öğrencilerin yabancı dilde Dinleme, kavrama, konuşma, okuma, yazma becerilerini ölçer sertifikaları almıştır” ifadesini kullandı.

YABANCI DİL AÇISINDAN OLDUKÇA YARARLI

Okul müdürü Al “Cambridge Esol Young Learners English sınavlarına giren 86 öğrenciden toplamda %100 başarı sağlayan 13 öğrenciye plaket, 12 öğrenciyi ise madalya ile ödüllendirmiştir. Başarının gururu olan 25 öğrenciyi okulun ilk günü Cambridge Üniversitesinin gönderdiği 15 kalkanlı başarı sertifikalarını plaket ile ödüllendirmiştir. Özel Gazi Anadolu İlk ve Orta Okulu İngilizce öğretmenleri, Cambridge Young Learners  Test, 7 ile 12 yaşları arasında çocukların uluslararası bir standartta İngilizce öğrenmeleri ve onları ileride girecekleri İngilizce sınavlarına alıştırmak amacıyla hazırlanmış sınavlardır. Cambridge Esol sınavları, İngilizce dil yeterliliğini en yetkin şekilde ölçme ve değerlendirmenin garantisidir. Öğrencilerimizin İngilizce öğreniminde ulaştıkları seviyeyi belirlemek için son derece yararlı işlevler görmektedir” dedi.

İlk zil çaldı ders başladı

Kentte eğitimin kalitesini bir basamak daha yükselecek

https://www.gazikoleji.org/

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x