Ahmet Önal | Kırıkkale Belediye Başkanı - Kırıkkale Haber, Son Dakika Kırıkkale Haberleri
Yaşam

3 Temmuz patlaması hafızalardaki yerini koruyor

Haber71.Net - Google News | Abone Ol

Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKEK) Kırıkkale Mühimmat Fabrikası’nda, 3 Temmuz 1997’de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçi İsmet Altınışık anıldı.

BU TÜR OLAYLARI İNŞALLAH BİR DAHA YAŞAMAYIZ

Altınışık için Kırıkkale Şehitliği’ndeki mezarı başında anma töreni düzenlendi. Törende konuşan Türk Metal Sendikası Kırıkkale Şube Başkanı Zekai Tufan, görevi başında şehit olan tüm emek şehitlerine başsağlığı diledi. Üzerinden uzun süre geçmesine rağmen patlamayı unutmadıklarını belirten Tufan, “Kırıkkale ve de tüm Türkiye’ye de unutturmayacağız. Bir daha böyle bir olay yaşanmasın. Unuttuğumuz zaman bu tür olayların yaşanması kendiliğinden oluşuyor. O tarihten sonra alınan tedbirler, güvenlik önlemleri, iş yerlerindeki çalışma şartlarının iyileştirilmesi ile orada çalışan arkadaşlarımızın uzmanlaşması işini daha iyi yapmaya başlaması ile beraber bu tür olayları inşallah bir daha yaşamayız. Allah bu günleri bize bir daha göstermesin.” diye konuştu. Programda, Altınışık’ın kabrine karanfil bırakılarak, dua edildi. Törene, MKEK yöneticileri ve işçileriyle Türk Metal Sendikası üyeleri katıldı.

Haber71.Net Editor

Kırıkkale'nin Haber Portalı Haber71.Net'in editörü tarafından Kırıkkale haberlerinin son dakika ve hızlı bir şekilde ziyaretçilerine ulaştırmayı hedeflemektedir.
0 0 votes
Haber Değerlendirme
Subscribe
Bildir

guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Would love your thoughts, please comment.x